От х:

Днес в x:

Искат оставката на д-р Наков. Още 18 стават професионални майки. Преглед на регионалния печат

Кметът Иво Димов: Искам оставката на д-р Наков, заглавие над главата в „Новинар юг”. Темата е водеща на 2-ра. За вчерашната разгорещена сесия в Димитровград, на която се обсъжда тежкото финансово положение в общинската болница. Борч от 49 бона набъбна до 650 хиляди. ОбС все пак реши да отпусне 300 000 лв. за болницата.

700 кила бик курбан за Байряма, водещо заглавие на първа страница. Мощното жертвено животно било на 3 семейства.

Общински гардове пуцат в среднощно сафари из Свиленград, акцент от 3-та. Общински охранители обикаляли улиците и пукали с въздушна пушка по бездомни псета. Бдителен гражданин се обадил на 112 и гардовете били отведени в РПУ-то. Изяснявало се чия е пушката.

Фейсбук стана азбуката на Балабана, заглавие на голям материал на 4 страница. След като бе повален от инсулт, големият Ивайло Балабанов намери утеха в глобалната мрежа, по-точно във Фейсбук. Ивайло почти непрекъснато е там и радва многобройните си почитатели, като отвреме навреме пуска някое свое стихотворение.

Бъди, приятелю!

Станкова: Кох играе за статистиката си, не за „Хасково”, водещо заглавие на спортната страница. Оправдания в 50 реда за загубата на женския ни баскетболен тим от „Берое”.

Още 18 стават професионални майки, челно заглавие на първа страница в „Хасковска Марица”. Новите семейства, които приемат за отглеждане сирачета, са били одобрени през септември и октомври.

Поискаха оставката на д-р Наков, водещото на 2-ра. Темата е вчерашната сесия в Димитровград.

Адвокати отложиха дело за изнасилване и убийство, акцент от 3 страница. Процесът е срещу 31-годишния Младен Младенов от Корен, обвинен в жестокото изнасилване и убийство на 78-годишна старица миналата година. Защитници са му столичното светило Марин Марковски и хасковският адвокат Георги Зарчев. Марковски изпратил уведомление, че е зает, а Зарчев проводил болничен лист. Така съдебното заседание, което вероятно ще е и последното, бе отсрочено за 22 ноември.

Лински потайности, заглавие на рибарската 4 страница на Щерю Щерев. Информацията е прилежно подредена в отделни карета – ловене, примамване, хапване. Класика.

Бонус – отделно каре – Top secret.

Хасково отново столица на щангите, водещо на спортната страница. Държавното по вдигане на тежести започва утре в зала „Дружба”.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини