От х:

Днес в x:

Хасковлийче нокаутира на международен турнир по карате

Хасковските каратисти начело с шампиона Васил Ривов

12-годишният Васил Ривов от хасковският карате клуб "Вадо рю" записа повече от убедителни победи на международният турнир по карате в Търново през изминалия уикенд. Новата смяна в местното карате пердашеше на нула съперниците си от началото до края на срещите в категория до 45 кг. В първият му мач се стигна дори до нещо като технически нокаут. Още преди изтичането на редовното време, Васко дръпна с 8:0 и двубоят бе прекратен от съдиите. Последваха победи с 5:0 и 4:0, включително и на финала срещу домакините от клуб „Калоян“. Освен златото в Кумите/ бой между двама съперници/, юношата спечели и бронз на Ката /демонстрационната дисциплина/.

Никола Иванов, в младшата възраст, остана 3-ти в същата кат.до 45 кг, а Кадер Мюмюн при девойките, е 5-та и на Ката и на Кумите в + 45 кг. Най-мъничката участничка бе Нина Оцетарова, набор 2004-та. Тя записа престижното 5-то място на Ката индивидуално. 

Турнирът в Търново беше подготовка за предстоящата - Национална купа за деца и мл. в-ст, която ще се проведе в Хасково на 27-28.10.2012г..

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини