От х:

Днес в x:

Пежо пребива мотопедист, бяга от произшествието

Инцидентите с мотопеди стават все повече

Полицията издирва шофьорa на лек автомобил Пежо 306, тъмносин на цвят, който тази сутрин в 8.30 часа е ударил мотопед с 58 годишен хасковлия на него. След катастрофата автомобилът се изнесъл от местопроизшествието, въпреки че мотопедистът е бил пострадал. Още повече, че вината за инцидента е изцяло на водача на леката кола. 

Катастрофата се случва на кръстовището на бул. „Съединение“ с бул. „Васил Левски“. При завой наляво, Пежото отнема предимството на насрещно движещ се мотопед „Хонда-50“, управляван от 58-годишен мъж. При последвалия сблъсък пострадва водачът на двуколесното, който получава травма в областта на гърдите и разкъсно-контузна рана на дясната ръка. Прегледан е в МБАЛ Хасково и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. 

Още двама мотопедисти са с контузии от катастрофа снощи. Към 23.30 часа на улица „Панорама“, 31 годишен мъж , управлявал мотопед „Хонда“ губи контрол над возилото си и пада с 23-годишната си спътничка. От удара в пътното платно водачът получава травми по десен крак и дясна ръка. По сериозно е пострадало момичето, което има контузни рани на главата и дясното коляно. Тя е оставена под наблюдение в хасковската болница. И двамата са без опасност за живота. 

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини