От х:

Днес в x:

Хасковлийчетата изкупиха чалга тетрадките на Пайнер

Чалга тетрадките вече свършиха

Нашумелите чалга тетрадки вече свършиха по книжарници в Хасково и Димитровград. Пособията за първия учебен ден се харчат като топъл хляб и вече се печатат в трети тираж за да се отговори на засиленото търсене. 

Чалга тетрадките са обикновени учебни тетрадки, но с щамповани снимки на звездите на музикална компания „Пайнер“ на корицата. Отделно от това, са направени с луксозна хартия и освен удобни за ползване, са и много шик.

Така поне се изразяват децата, които принуждават родителите да купуват точно този продукт. Още повече, че „Пайнер“ осигури и промоция-две чалга тетрадки с диск на фолк звезда за 1.99 лв. Иначе тетрадките вървят от 30 стотинки до левче за бройката, в зависимост от хартията, с която са направени. 

Освен тетрадки, продукцията включва и скицници, тефтерчета за телефонни номера и записки, блокчета за рисуване.

Най-много се харчат пособията с Преслава на корицата, следвана плътно от гостенката на тазгодишните дни на Хасково, Галена. Добре вървят и щампите с трио „БИК“ с изтъкнатите любимци на публиката Борис Дали, Илиян и Коцето. 

Това един печеливш бизнес, сдържано коментираха от музикална компания Пайнер. Те обаче ще разширяват асортимента си от стоки за ученика.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини