От х:

Днес в x:

Контрабандист не преживя домашния си арест, почина в ОАИЛ

Михайлов/вляво/ при делото за контрабандата миналата година...

36-годишният Михаил Михайлов от Свиленград е починал около 13.20 часа днес , без да дойде в съзнание от зловещата катастрофа, която предизвика в понеделник на автомагистрала „Марица“, потвърдиха от областната болница. Поставеният под домашен арест контрабандист на 27 кила хероин причини пътен инцидент с два тира, който вкара трима души в болницата. Един от тях бе самият той. 

В 6.20 сутринта на 13-ти август понеделник, Михаил Михайлов изпреварва неправилно турски тир в недовършеният участък на АМ „Марица“ край Свиленград. Обаче нацелва челно в астрийски камион. След удара, австрийското возило, с водач българин, навлязло в насрещното платно и се забило в турски тежкотоварен камион. Шофьорите и на двата тира са в болница, като турчинът е с тежка черепно мозъчна травма, в кома, и под наблюдение в хасковският ОАИЛ. Михаил бе с изцяло разкъсан корем. Лекарите отстраниха далака му, зашиха черния му дроб и червата и се замолиха да оцелее. След 36 часа в кома, Михайлов така и не се събудил. 

Припомняме, че Михайлов бе арестуван в края на януари 2011-та година с 27 кила хероин в колата си. Свиленградчанинът пробвал да ги вкара в България от Турция под прикритието на жена си и двете си деца. В последвалото разследване той оказал пълно съдействие и бе поставен под домашен арест. Именно докато бе под арест, мъжът се качил на своето Ауди А 6 и предизвика катастрофата от понеделник.

Г.Христов

През тази, срещна съдбата си в това Ауди
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини