От х:

Днес в x:

Всички балове в Хасково, идват ни от Стамболово и Симеоновград

Сватбените рокли бяха модни в последните две години. Този път ще бъде различно, довериха абитуриентки

За първи път от много време, всички абитуриентски балове на хасковските училища ще са в самото Хасково. За разлика от предишните години - няма Слънчев бряг, няма Анталия. Съвсем патриотично, хасковските зрелостници ще подкрепят бизнеса на местните ресторантьори. 

Почти всички квалитетни хасковски заведения са пълни до пръсване, показа проверка на haskovo.net. Най-оборотно изглежда е на „Фантазия“. В рамките на десетина дни там ще се проведат 9 бала, като сред първите са ПМГ и гимназията по туризъм. Най-ранният бал там е на 23-ти май. 

Освен споменатата фантазия, на доверието на абитуриентите се радва и хотел Европа, където ще празнува хасковската Езикова. Не малка част ще полеят завършването на училище в ресторант Хасково. Мнозинството от хасковските гимназисти ще пируват именно в тези три заведения. Но и останалите ресторанти няма да бъдат капо.

Невиждано нашествие от съседните общини очаква областния град. Модата в тоалетите си тук ще покажат зрелостници от Маджарово, Стамболово, Симеоновград и Димитровград. За всички е уредено и пренощуване. 

Макар че баловете ще са в града, някои училища спазват традицията да организират екскурзии зад граница. Макар и в доста намален състав, ПМГ Хасково изпраща група в турският курорт Бодрум. Абитуриентите на Математиците тачат южната съседка от години и редовно празнуват там първите дни от навлизането си в зрелостта.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини