От х:

Днес в x:

Жестока катастрофа взе три жертви. Заредиха с дърва, тонът остава 170 лв. Преглед на регионалния печат

Жестока катастрофа взе три жертви, пише в анонс над главата „Хасковска Марица”. Дописката е водеща на 3-та. Мъж, жена и 11-годишно момиче загинаха при катастрофа на пътя между Раднево и Гълъбово. 9-годишно момиченце и възрастен мъж пък са с опасност за живота. Катастрофата е била предизвикана от 35-годишен ивайловградчанин, който изтървал управлението на колата си. Пострадалите пък са от стамболовското село Малък извор, пише изданието.

Палнаха лъскаво БМВ в „Орфей”, водещо заглавие на първа страница. Возилото било на 35-годишния Хубен, дясна ръка на хасковски подземен бос с животински прякор, пише вестникът. По документи обаче се водело на 25-годишната Мария Стоянова.

Мотопистата „папа” половината от парите на спорта, друг акцент от 1-ва. Според спортния календар на общината, част от бюджета, за състезания и други прояви са предвидени 55 000 лв., 25 бона от тях били за мотокроса.

Търсят директори на 10 детски градини в община Хасково, акцент от 2-ра. Администрацията обяви конкурси за детските заведения, които ще се проведат през март.

Цветанов на общоселско събрание в Бисер, пише още на 2-ра. Вицепремиерът ще огледа възстановената дига край Свиленград, ще се срещне и с хората от Бисер.

Тополовград иска да продължи социалните услуги, темата на 4 страница. В общината вече приключи успешно проект, по който бяха обгрижвани 90 души, допълва подзаглавието.

„Анархия в Бавария” с национална премиера довечера, водещо на 8 страница. Пиесата на Фасбиндер е режисирана от Лилия Абаджиева.

Заредиха с дърва, тонът остава 170 лв., водещо заглавие на първа страница в „Новинар юг”. Първите тирове с метровки вече пристигнали в хасковските складове, цената – старата.

Оставиха на Харманли спестения милион от НДК-то, заглавие над главата на вестника. Темата е водеща на 4-та.

Пил шофьор затри дете, жена и мъж, друг акцент над главата. Става дума за катастрофата между Раднево и Гълъбово. В кръвта на шофьора от Ивайловград били установени 0.10 промила алкохол.

24 биг брадъра дебнат техническите прегледи, акцент от 2-ра. Толкова са пунктовете за годишни технически прегледи, които задължително са оборудвани с видеокамери. Записите се пазели в ДАИ.

Осъдиха счетоводителка за злоупотреба с доверие, водещо на 3-та. Окръжният съд в Хасково е потвърдил решението на районните магистрати в Димитровград, които наложиха 3-годишна условна присъда за Катя Маринова.

С парите от Босна погасявам ипотека, заглавие на интервю на 6 страница с капитан Димитър Топалски, заместник командир на рота „Алтея”, която се завърна от мисия.

Не гърците, ние сме в криза, друго интервю на 7-ма. То е с хандбалистката Дарина Панайотова, която играе за гръцкия отбор в Драма.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини