От х:

Днес в x:

Осъдиха кандидат шофьор за фалшива диплома. Ще поставят байпаси в областната болница. Преглед на печата

Осъдиха кандидат шофьор за фалшива диплома, заглавие над главата в „Новинар юг”. Стефан Велков от Хасково получил 4-месечна условна присъда, защото представил в КАТ фалшива диплома от ОУ „Св. Иван Рилски”. Ментето му трябвало за шофьорска книжка. Полицията не успяла да установи откъде идва фалшификатът (?!).

Свиха самоличността на пенсионер, друг акцент над главата на вестника. 63-годишният Тодор Топачаров научил с изумление, че е купил 2 скъпи телефона на лизинг. Дописката е на трета страница. Според възрастния човек най-вероятно личните му данни са взети от мобилния оператор и с тях е злоупотребено. Разбира се, най вероятно полицията и тук няма да успе да установи кой е злосторникът.

Съседното заглавие на 3-та: Съкращават 3000 в МВР. Най-естественият въпрос след горните два материала, е – за какъв дявол са ни останалите 53 440 униформени?

2.90 лева за кубик вода в Хасково, челен материал на първа страница. Цената ще скача при всяко поскъпване на тока, предупреждава шефът на ВиК.

Асоциация ще помага на общините с водни проекти, акцент от 2-ра. Темата е учредената вчера ВиК асоциация, в която членуват държавата и общините в региона.

19 пощенски клона от днес приемат годишните данъчни декларации, водещо заглавие на 4 страница.

Аутсайдерите на Острова пълнят региона, материал на 6 страница, посветен на английските заселници.

2.90 лв. за кубик вода от днес, анонс над главата в „Хасковска Марица”. Решението на ДКЕВР бе взето вчера.

ВиК вече е само оператор, чело на 2-ра. Новата водна асоциация поема активите на дружеството, след година може да възложи експлоатацията на мрежата на друга фирма. Теоретично.

Ще поставят байпаси в областната болница, водещо заглавие на първа страница. МБАЛ обявила обществена поръчка за доставка на ангиографска система. Следващата стъпка е разкриване на отделение по инвазивна кардиология.

Внимание! Ледени висулки по сградите, акцент от 3 страница.

Виртуален бунт срещу тайната АСТА, темата на 4 страница.

Потомци на Захари Стоянов сред строителите на Димитровград, заглавие на голям материал на 5 страница.

Това бяха по-интересните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини