От х:

Днес в x:

Студентка най-добра в събирането на дългове

Златина Йорданова

Студентката Златина Йорданова заслужи признанието на колегите си, които я номинираха за най-добър данъчен служител в Хасково за 2011-та година. Тя е една от трите хасковски номинации за "Данъчен на годината" в България, като победителят в конкурса на НАП ще бъде определен утре в София, навръх професионалния им празник. За националния конкурс са номинирани още Румяна Стоименова и Живка Козарева. Двете дами имат съответно 8 и 11 годишен стаж в системата на НАП. Златина обаче работи в хасковското данъчно едва от 1 година и 1 месец. За този кратък период тя се отличи с огромна по обем и качествено свършена работа в дирекция "Събиране" отдел "Управление на дълга". За експедитивността и говори факта, че обработва средно на месец по няколко хиляди писма, свързани с работата на публичните изпълнители.

23 годишната хубавица завършва висшето си образование в пловдивският университет Паисий Хилендарски. В Хасково е завършила програмиране с английски в хасковската гимназия по Дървообработване и строителство. Определя работата си в НАП като "интересна".

Втората номинирана, Живка Козарева е ас в дирекция Контрол, сектор Проверки. Отличи се с това, че е приключила в срок 157 проверки. Третата номинирана Румяна Стоименова е показала уникално КПД в дирекция "Обслужване". За 9 месеца тази година тя е обработила 2 856 годишни декларации и още 5 877 осигурителни декларации .

Номинираните хасковски данъчни служители едва ли ще се преборят за приза данъчен №1 на България, но остават като най-добрите местни бирници за 2011-та година. Особено ценно е, че са номинирани и отличени от своите колеги. Златина, Румяна и Живка ще бъдат наградени със специален приз от името на териториалния директор на НАП – Пловдив Сергей Маринов, на 24-ти ноември, когато ще бъде официалното празненство на работещите в НАП Хасково.

Г.Христов

Живка Козарева
Румяна Стоименова
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини