От х:

Днес в x:

Бирници-ветерани получават награди за лоялност

Новото лице на данъчните удовлетворява служители и клиенти

19 данъчни от Хасково, които имат по 20 години зад гърба си стаж в НАП, ще бъдат отличени навръх професионалния празник на администрацията – 16 ноември. По случай деня на свети Матей те ще получат грамоти от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов. Награждаването им точно тази година не е случайно. Преди 20 години – с Постановление на Министерски съвет от февруари 1991-ва данъчната администрация е създадена като самостоятелна структурна единица. Няколко месеца по-късно са назначени първите данъчни служители.

Професионалният празник на приходната агенция е повод да бъдат наградени още трима служители на офиса на НАП в Хасково. Те бяха избрани от колегите си чрез вътрешен конкурс за „Служители на годината” във функциите „Обслужване”, „Контрол” и „Събиране”.

Румяна Стоименова например изпъкна в конкурса с приети по време на данъчната кампания 2 856 годишни декларации и още 5 877 осигурителни декларации през първите 9 месеца на годината. Живка Козарева е сред най-натоварените инспектори в дирекция „Контрол” със 157 приключени в срок проверки. Златина Йорданова пък е от най-младите кадри на НАП, но средно на месец обработва няколко хиляди писма, свързани с работата на публичните изпълнители.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини