От х:

Днес в x:

Дядо вкара 5 души в болница след ПТП

75-годишен хасковлия предизвика ПТП и вкара 5 души в болница, включително и 5 месечно бебе. Катастрофата е станала вчера в 8 сутринта на пътя от Хасково за село Узунджово. Хасковлията шофирал лек автомобил Опел Вектра. Той предприел неправилна маневра завой на ляво и отнеме предимството на лек автомобил Мазда движещ се направо към Хасково. Колата е била пълна с 5 души, всички от които са пострадали при инцидента. 38 годишният шофьор е с травма на гръден кош, возещата се на предната седалка 23 годишна жена е с травма на главата, 28 годишни мъж и жена са с контузия на краката, а 5 месечно момченце е с хематом на дясно око. Пострадалите са прегледани в хасковската болница и по тяхно желание са освободени за домашно лечение.

Непознаване правилника на движение предизвика пътен инцидент при който пострада 68 годишна хасковлийка. Шофираното от съпруга и Рено

било засечено от Лада Нива на 55 годишен водач от Казанлък, на улица Пловдивска в областния град. Ладата не спира на „Стоп“ и отнема предимството на реното. От удара, 68 годишната жена е с болки в гръдния кош.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини