От х:

Днес в x:

Полицаи и криминалисти бият на малки врати

РПУ Димитровград с безапелационните 3 на нула би "Амоняк"

Сборен екип от РПУ Димитровград (с превес на криминалисти) разби отбора на Неохим – „Амоняк”, на традиционния турнир по футбол на малки врати. Той е организиран от Община Димитровград, по случай празника на града втори септември. Криминалистите показаха завидни умения на терена и привлякоха погледите на женската аудитория с игра по шорти. Под мъдрото ръководство на капитана Тенчо Велев отбора наниза 3 попадения в противниковата врата на „Амоняк”. Те не успяха да отвърнат подобаващо на полицейската атака и резултата остана на нула.

5 гола реализираха учители и директори от Димитровградската „Просвета”. Като голмайстор се отличи Деян Димов. Вратаря Никола Вълчанов – дир. на ОУ Пенчо Славейков, опази честа на будителската вратата през първото полувреме, но през второто набезите на „Климатех” зачестиха. Отчетени бяха 2 попадения. Въпреки това  крайният резултат се запази в полза на „Просвета” 5:2

Драматичен бе развоят на играта между отборите на Общината и Неотитан. Общинарите начело с кмета Стефан Димитров паднаха с 2:1 от Еколозите. Като причина за това градиначалника посочи, симпатиите на съдиите Веселин Попов и Александър Георгиев, към противниковия отбор.

„Ти Ви Би” премери сили с „Тец 3”. Тецаджиите реализираха едно единствено попадение, което им донесе победата.

Двете групи от по 4 отбора, ще мерят сили по системата „всеки срещу всеки”. Надпреварата на стадион „Раковски” продължава до петък, когато е финалът.

Община Димитровград – Неотитан -1:2

Ти Ви Би – Тец 3 – 0:1

Климатех – Просвета – 2:5

Амоняк – РПУ Димитровград 0:3

Две попадения имаше във вратата на Общината
Драматични ситуации в срещата Климатех – Просвета
Стефан Димитров: Съдията помогна на Неотитан

Деница Атанасова, за Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини