От х:

Днес в x:

ЧРД събра кмета и Иван Петров на едно място

Легендата на ЦСКА Петър Жеков не бързаше

Кметът Георги Иванов и главнтият му опонент, ГЕРБ лидера Иван Петров, се събраха на едно място за пръв път от близо 2 години. Чудото се случи на 12-годишния рожден ден на регионалният офис на Дарик Радио. Двамата се "наследиха" в студиото и от ефира пробваха да се надцакат с новини. Кметът обяви че няма да даде Хасково на хората които искат да го унищожат и че лидерът на тези които работят срещу общината дори не е от този град. Индиректната "закачка" с димитровградчанина Иван Петров не го изкуши да влезе в словесна престрелка. Той тиражира новината, че на границата ще бъдат поставени нови скенери, които ще следят влизащите в стрната ни стоки. Така ще се удари контрабандата, която е съществена част от престъпността в България.

Двамата политически мъже се разминаха толкова скоростно, че не дадоха никакъв шанс фотографският обектив да ги хване едновременно. 

Накрая новината дойде от футболната легенда Петър Жеков. В Димитровград ще бъде създаден музей на легендата в който ще се съхранява оригиналната му Златна обувка, за голмайстор на Европа. Както е известно, музей на Жеков има в хасковското село Книжовник, но там стои копие на обувката. Предложението за музея дойде от треньора на димитровградския футболен тим Митко Добрев и бе радушно прието от местната власт.

Дарик радио бе открито в Хасково на 1-ви март 1999-та година. Оттогава местната офис достойно защитава националното реноме на медията за информационен лидер в публичното пространство. ЧРД колеги и наздраве.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини