От х:

Днес в x:

Северна България се включи в хасковски конкурс за Апостола

Кристина Георгиева спечели първо място за презентация при учениците от 1 до 4 клас

Ученици от град Добрич са се включили по интернет в хасковския литературен конкурс посветен на апостола Васил Левски. Съревнованието бе обявено от ОП „Младежки Център“ преди месец, за деца от 10-ви до 12-ти клас. Включиха се над 30 хасковлийчета, а както се оказа и от други градове. 8-класничката Галина Костова от Стара загора дори получи поощрителна награда за поезия.

Съревнованието бе в три раздела-поезия, презентация и есе на тема Васил Левски и заветът му към България. 5 деца бяха наградени за много добри творби в раздел есе, 4-ма ученици бяха отличени за мултимедийни презентаии. Анна Касабова от СОУ „Васил Левски“ и Славея Драганова от ОУ „Климент Охридски“ са най-добрите поетеси, заедно със кака Галина от Стара Загора.

Флашки микрофони и слушалки, калъфчета за СД-та заедно с календари оформяха подаръчните пакети раздадени на децата. Конкурсът се организира за първи път, но поради големия интерес ще стане традиционен, обеща директорът на Младежкия център Диян Янев.

Г.Христов

Николета от Езиковата бе отличена за есе
Първенците/ от ляво на дясно/- Кристина/презентация/, Милена Митрева/Есе 8-10 кл/, Симона Колева/есе 5-7 кл/, Дарин Митев/ презентация 8-10 кл/
Отличените бяха наградени в хасковския Младежки център
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини