От х:

Днес в x:

5 месеца затвор за бременна проститутка, обрала дядо

Стоянка Слона

Ефективна присъда от 5 месеца затвор получи днес известната в Хасково проститутка Стоянка Михова, по-полулярна като Слона. 31-годишната жрица на любовта свила 355 лева от 73-годишния Ариф Халибрям Ариф на 29 ноември 2009 година. Кражбата станала на работното й място – градинката пред Бизнесцентъра.

Възрастният Ариф категорично отрече да се е ползвал от услугите на проститутката. „Спря ме и ми предложи... сещате се. Аз обаче съм възрастен човек и да не видя такива работи“, възмутено отрече дядото. Стоянка Слона закачливо посегнала към мъжкото му достойство, той се понавел да се предпази, но през това време ловката проститутка измъкнала парите от задния му джоб. Дядото се усетил за липсата им едва когато стигнал до аптеката, където се бил запътил този злощастен ден.

Стоянка Михова се подвизава в Хасково и Стара Загора. Тя е добра познайница на МВР, има две излежани присъди зад гърба си.

Пред Темида днес тя заяви, че е бременна във втория месец, но няма медицински документ, защото не е здравноосигурена и няма пари за доктор. Стоянка Слона се призна за виновна и делото бе гледано по съкратената процедура, при която съдът е длъжен да й наложи наказание под предвидения в закона минимум – в случая 2 години.

Попитана дали е възстановила откраднатата сума, тя заяви: „Ми аз ги върнах, ма, душата, питай го да видиш“.

Ариф Ариф обаче каза пред съда, че е получил само 200 лева. Попитан дали ще настоява за останалите 155 лева, старецът отвърна простодушно: „То, разбираш ли, ако ги върне, добре. Ако не ги върне – за Бог да прости“.

След пледоариите на прокурора Делчо Лавчев и адвоката Кирил Радев съдът определи наказание от 5 месеца ефективно. Но отказа да промени мярката й за неотклонение в по-лека. Така бременната Стоянка отново се връща в килията, където ще дочака влизането на присъдата в сила, за да отиде в затвора.

Тодор Кръшков

Обраният дядо Ариф
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини