От х:

Днес в x:

14-годишен в безсъзнание след тежка катастрофа на Кърджалийска

Тежката катастрофа на Кърджалийска

14-годишният Мойдим е приет в хасковската болница в безсъзнание след тежка катастрофа днес следобед на бул. „Освобождение“, бившата „Кърджалийска“. Момчето е в тежко състояние, с черепно-мозъчна травма, казаха лекарите от ОАРИЛ.

Мойдим пътувал на предната седалка на „Ауди“, шофирано от неговия братовчед Бейсим. Колата се е движела от центъра към изхода на града. В началото на стръмнината, в района на пункта за автомобилни гуми колата неочаквано навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила челно в идващия отгоре „Форд Фиеста“, управляван от Снежа Иванова. След удара „Ауди“-то се обърнало на таван. Шофьорката не е пострадала.

В „Ауди“-то е пътувало още едно дете – синът на шофьора Бейсим, което обаче е по-леко пострадало в катастрофата. Момчето е с фрактура на крака, но е в съзнание.

Първа помощ на пострадалите са оказали работникът в гумаджийницата Атанас Димбаридис и случайно минаващият оттам Георги Георгиев. По думите им пострадалото 14-годишно момче е било с колан и се наложило да го отрежат, за да го извадят изпод смачканите ламарини.

Причините за тежката катастрофа все още се изясняват.

Тодор Кръшков

 

Обърнатото "Ауди"
Синът на на шофьора е пострадал по-леко. Момчето се е отървало с фрактура на крака
Атанас Димбаридис, който е вадил децата изпод смачканите ламарини
Шофьорката на "Форд"-а Снежа Иванова също бе в стрес след катастрофата
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини