От х:

Днес в x:

Сменят водопровода по ул."Иван Вазов"

Подмяната на водопроводната система на димитровградската улица "Иван Вазов" започна преди дни, каза пред Dimitrovgrad.bgvesti.net управителят на ВиК инж.Станимир Евтимов. В момента работници на дружеството копаят в участъка от ДСК до пресечката с училище "Пенчо Славейков. Димитровградското водно дружество извършва реконструкцията със собствени средства. През април тази година Общинският съвет гласува 30 000 лв., с които са запупени консумативите за ремонта, увери Евтимов.

По време на ремонтните дейности водата на живеещите по "Ив.Вазов" няма да бъде спирана за постоянно, тъй като екипите работят в участък, успореден на стария водопровод. Ако се наложи, то ще е за кратко, увери още ВиК шефът. Очаква се до две седмици цялата улица да е с нови етернитови тръби, тъй като според Евтимов се работи на бързи обороти.

В рамките на последния месец тази димитровградска улица, освен че ще е с нов водопровод, бе и газифицирана. Следващата стъпка е асфалтиране, увериха от общината. Живеещите по "Ив.Вазов"  бяха доволни от смяната на водопровода, но по стара българска традиция негодуваха, как ще изтърпят шума и обиколните маршрути, докато траят ремонтите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

От ВиК увериха, че ще работят на бързи обороти
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини