От х:

Днес в x:

Хасковлийки планират пола на бебето си при зачеването

Жените искат момченца

Хасковлиики са луднали по изчисляване пола на рожбите си и правят децата си на строго определени дати, за да се получи желания резултат - момче или момиче. За куриоза информираха акушерки от хасковското АГО, позовавайки се на думите на пациентки. 28-годишна майка била на 7-то небе от щастие, когато желаното мъжко отроче видяло бял свят тия дни в отделението. Тя го била планувала. На изненаданите сестри обяснила, че го изчислила по таблица, която видяла в интернет. Тя прогнозирала пола на рожбата по месеца на зачеване и годината на майката. Нейни приятелки споделили, че „няма грешка“ и майката на едно момиченце решила да пробва за желаната мъжка рожба.

Според таблицата поместена в www.babytable.hit.bg, ако заченете в определен месец и сте на определени години, полът е предначертан, а видеозона само дава научното доказателство за това. Така например, ако сте на 22 години и зачеването е станало през януари /по изчисления на майката/, бебето ви ще е задължително момиченце. В случая 28-годишната дама е „поработила“ със съпруга си през ноември и желания резултат, появил се на бял свят този август, е бил момче.

Тези, които искат да надникнат в бъдещето могат да използват и метода на инките, считан за още по-точен - www.zvezdenprah.com/boyorgirl.html

В крайна сметка, ако таблиците не помогнат, работете упорито и ще стигнете до желания резултат, препоръчват опитни майки. Haskovo.net се присъединява към пожеланието. Дерзайте :)

Вляво са годините на майката, отгоре месецът на зачеването
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини