От х:

Днес в x:

Преглед на вестниците в понеделник

Новият брой на "Общински вестник" излиза по традиция всеки понеделник. На страниците му днес ще намерите интервю с Георги Желев - оркестрант в забавно-духовия оркестър в Димитровград, който казва, че е удоволствие да научиш някого на това, което знаеш. Темата на броя е свързана с първия рожден ден на Дневния център за лица с увреждания в Димитровград, по този повод е публикувано интервю с директора на центъра Сибина Пачова.

30 пожара с преки загуби да първото полугодие, информира още новия брой на "Общински вестник". Репортаж за дарението на Ротари клуб - Димитровград и най-новата детска площадка също ще откриете на страниците на вестника.

Концерт в подкрепа на дружбата ни с Турция и Гърция ще се състои в Димитровград утре, за това съобщава още седмичника. Застрашените от инфаркти и инсулти - на сянка, тази препоръка ще намерите още в новия брой, съветите дава невролога Милена Крушарска. Започна беритбата на бамя четем още в "Общински вести", по колко изкупуват реколтата тази година и какво очакват стопаните от общината, подробности в новия брой на вестника.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини