От х:

Днес в x:

Тангра абсолютни шампиони на България

Тангра станаха абсолютни шампиони на България във възрастова група 9-11 години. На състоялия се в софийската зала „Традица” VII Национален шампионат по танцово шоу те заеха всички призови места.

Александра Драгова е първа в соловите танци, следвана от Петра Недялкова и Василена Борисова. Дуетите им заеха първото и второ място. Първи бяха класирани и изпълненията им в малка група и във формация.

Тази година за София, където се провежда финалното състезание за квотите в националния отбор, не заминаха малките (до 8 години). Заради финансовата криза или поради кандидатстването им в гимназия, не участваха и  възрастова група 12-15. Макар и не така масирано, както през други години, представянето на Тангра е максимално успешно. Десислава Стамболова, която вече е във възрастова група над 16, още веднъж защити шампионските си титли. Солото на Деси и донесе първото място, а дуетът и с Петя Вълчева стана трети. За Дорина се знае, че винаги вади изненада, тази година – танцът „Моите сънища” (малка група) с Иван Ванчев от Beat Brothers. Брейкърът явно добре се справя с танцовото шоу, той и съотборничките му станаха втори. От София Тангра се завърна и с купата на БСТФ.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини