От х:

Днес в x:

Хасково си прибра абитуриентите у дома

Една от най-шармантните двойки-бившия председател на младежкия парламент Никола Сталев, с неизвестна, но предизвикателна млада дама

 За пръв път от 10 години най-голямото училище в региона, хасковската езикова гимназия "проф.д-р Асен Златаров", избра да отбележи абитуриентския си бал у дома-в Хасково. 160 абитуриенти обкръжени от ято родители, приятели и зяпачи, изпълниха централния площад "Свобода" въпреки дъждовното време. Сборът там предшестваше купон в елитен хасковски хотел и ресторант.

Десетилетния прецедент може да се разглежда от две страни. От едната, децата решили да облекчат финансово своите семейства във времена на криза. Отказ от традиционните дестинации, българското Черноморие и турския курорт Кушадасъ, спестява неколкостотин лева на семейния бюджет. Минимум. Освен това, родителите имат възможност истински да се нарадват на своите рожби вместо да са заети с товаро-разтоварителни дейности преди заминаването на автобуса.

Асът на "24 часа" Ники Грудев не може да се нарадва на дъщеря си/блондинката вдясно/. Заради този ден се научил да снима
Дъждът не попречи на цветята на езиковата

От друга страна обаче, за пръв път от много години, бизнесът протегна ръка на младите хора и им предостави преференциални оферти за празнуване у дома. Така зрелостниците от езиковата ще могат да се вихрят до 3 сутринта в комплекс „Европа” на значително по тънки тарифи от обичайните в луксозния 4 звезден хотел. „Имахме добри предложения от увеселителни заведения и накрая децата решиха да празнуват в Хасково” обобщи директорът Пенка Делиева. Шармантната дама не се поколеба да съсипе новата си рокля под дъжда на площада, но даде добър пример на подрастващото поколение, че времето не е спирачка пред техните амбиции. Просълзени майки и татковци, откриваха магията на фотографията и бършеха скрити сълзи зад гърба на порасналите си деца. По неофициална информация, 90% от хасковските абитуриенти решили да си останат тази година у дома.

Мамите дотъкмяваха празничните тоалети до последния момент
Дъждът не попречи на Грета да покаже стил

Както се казва-вкъщи е най-хубаво. На добър час!

Г.Христов

Сини "барбита" обраха погледи на минувачи
За директорът Пенка Делиева дъждът не е проблем
The best of the best :)

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини