От х:

Днес в x:

-2 °C

Дупки катурнаха ДАФ край Автото

Камионът се преобърна вляво, след маневра за избягване на дупка

Дълбоки дупки, прояли улица „Мир“ в Хасково, преобърнаха тежкотоварен автомобил ДАФ зад гимназията по aвтотранспорт, тази сутрин около 10 часа.

В опит да избегне зейналите кратери на платното шофьорът Галин Иванов от Гълъбово губи контрол над претовареното с метални цистерни возило и се преобръща наляво. Тежките цистерни изхвърчат от каросерията чак до по-долната улица.

„Добре, че там в момента нямаше минувачи“, коментираха работници от близката автоработилница на гимназията.

 От удара след преобръщането колегата на шофьора, Тянко Тодоров е с комоцио и натъртено рамо.

Спешно бе откаран в хасковското хирургично отделение, където обаче отказал хоспитализация и заедно със собствениците на камиона отишъл към бившата военна болница.

Цистерни за скрап полетяха до долната улица

Фирмата, на която е камиона отказа всякаква информация за себе си и направлението, по което се е движел товарът. Разбра се само, че не били от Хасково. Охотно обаче описаха инцидента и посочиха пресния асфалт положен върху дупките. Оказа се, че минути след инцидента, на място пристигнала техника и запълнила кратерите.

Самият камион бе изправен с автокран. Не е известно дали возилото е застраховано, но според собствениците щетите „не са големи“.

Дупките са били изкопани от хасковското ВиК за отстраняване на аварии по водопроводната мрежа, признаха от ръководството на дружеството. От там обаче обявиха пред медии, че те били запълнени още преди инцидента и не са причината за преобръщането на камиона.  Затова публикуваме снимки предоставени ни от наши читатели, на които личи как екипи на ВиК тепърва запълват с чакъл и асфалт дупките СЛЕД като камиона е вече преобърнат.

Георги Христов

Дупката /маркираното зад камиона/, която преобърна камиона. Вече запълнена с асфалт

Запълващата се дупка и вече преобърнатия камион
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини