От х:

Днес в x:

Обучават членовете на секциите в община Хасково за изборите на 9 юни

Обучение ще се проведе на 1 юни 2026 г. на членовете на секционни избирателни комисии (СИК) в община Хасково за спазване на методическите указания, утвърдени от ЦИК, правилата за видеонаблюдение и за отчитане на изборните резултати от вота за членове на Европейски парламент от България и за народни представители, който ще се проведе на 9 юни 2024 година. Това съобщиха от Районната избирателна комисия в Хасково

Обучението на членовете на СИК от Община Хасково ще бъде проведено в Спортна зала „Дружба“, находяща се ул. „Драгоман„ № 2. От 10:00 до 12:00 часа - членовете на СИК с номера от 001 до 080, а от 13:00 до 15:00 часа - членове на СИК с номера от 080 до 149 + ПСИК.

Участниците в обучението трябва да се явят в спортна зала „Дружба“ поне 30 минути по-рано с документ за самоличност, за да бъдат регистрирани като присъстващи на обучението.

От РИК–Хасково призоваха упълномощените представители на политическите партии и коалиции да съобразят предлаганите от тях замени в СИК с предстоящите обучения, както и да ги информират за датата и реда на обучението. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини