От х:

Днес в x:

Масларова обвинена за 11 млн. лв., на свобода срещу 50 000 лв.

Емилия Масларова при последното си посещение в Хасково преди седмица, с бившия зам министър на здравеопазването д-р Емил Райнов

Бившият социален министър и единствен соцдепутат от Хасково Емилия Масларова преди малко получи обвинението си, съобщиха националните агенции. Масларова излезе от сградата на Столичното следствие, придружена от адвокат Даниела Доковска, съобщава „Фокус“. Тя прекарала в сградата около половин час, след което се качила в колата си и напуснала Следствието през централния вход, без да се спре пред чакащите журналисти.
Масларова е привлечена като обвиняем за длъжностни престъпления, свързани с ремонта на Центъра за социални услуги в Стара Загора, информира Дарик радио, като се позовава на думите на адвокат Доковска. Според прокуратурата тя е набавила имотна облага за себе си и за семейния приятел Венцислав Драганов, чиято фирма е изпълнител на ремонтните дейности на центъра в Стара Загора. Щетите са за около 11 млн. лв.

Спорде официалното съобщение на прокуратурата на бившия социален министър е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 50 000 лв.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини