От х:

Днес в x:

Водачка на Опел излетя в гората след удар от Фолксваген на Кърджалийска

    Лек автомобил Опел излетя от пътя и се озова в горичката край булевард „Освобождение“ в Хасково след удар от Фолксваген. Инцидентът стана около 14 часа днес.

    Опелът с хасковска регистрация е бил шофиран от жена от хасковско село. Тя заяви, че се движела направо по Кърджалийска в посока центъра на Хасково. Внезапно обаче в колата й се блъснал Фолксвагена, шофиран от мъж. Водачът от пловдивското село Йоаким Груево е преминавал през кръговото и е тръгнал да прави ляв завой по булеварда в посока центъра на областния град, когато последвал удара. При сблъсъка между двете коли, Опелът беше излязъл от пътя и се беше забил в дърво.

    Водачът на Фолксвагена призна, че е виновен за инцидента. Той коментира, че обикновено движещите се в кръговите кръстовища са с предимство и не видял пътния знак, указващ, че трябва да осигури предимство.

    При произшествието няма пострадали хора. На място имаше полицаи за изясняване на случая. Шофьорите са тествани за алкохол, но промили не са установени.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      12
      1234
      13 0
      16:42, 21 фев 2024
      А кой кказа че това е кръгово!!!???Още от комунизма това е място а завиване в обратна посока както и кръстовище за завиване от и към индустриалната зона там!!!!
    • 2
      Лу
      Лудия Макс
      8 -1
      18:31, 21 фев 2024
      Кърджалийска си е писта за излитане и кацане.
      Това кръстовище всички местни го знаят като обикновено кръстовище, а други чужди преминаващи често го вземат за кръгово.
      Ако го направят кръгово тогава местните драйвери ще го бъркат докато му свикнал.
      Средният вариант е да махнат кръга с треволяците и бордюрите в средата и ще се отвори едно нормално широко кръстовище .
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини