От х:

Днес в x:

Внезапно изскочила на АМ“Марица“ пешеходка е пострадала от удар с кола

Без опасност за живота е водачка след ПТП в Хасково. Вчера в 8,33 часа на кръстовището между булевард „България“ и улица „Преслав“, 42-годишен се е движил с товарен автомобил „Ситроен“, който е ударил лек автомобил „Субару“, управляван от 49-годишна хасковлийка. Жената е прегледана и е отказала лечение в болницата. Съставен е акт.

Час по-късно на АМ“Марица“, около село Генералово, в посока от Свиленград към с.Капитан Андреево, е регистрирана друга катастрофа. 56-годишен австралиец, живеещ в Свиленград, е ударил с автомобил „Фолксваген“ внезапно изскочила на платното 64-годишна жена. Тя е от Симеоновград, уточняват от полицията. Пострадалата е закарана в болницата в Свиленград и е без опасност за живота. Пробите на водача за алкохол и дрога са отрицателни.

Бързо производство е заведено в управлението в Тополовград. То е срещу 53-годишен жител на момчилградското с.Карамфил, управлявал товарен камион „Даф“ на пътя между с.Княжево и град Елхово и самокатастрофирал. Пробата му с дрегер отчела наличие на 1,97 промила алкохол в издишания въздух. Шофьорът е отказал кръвна проба. Задържан е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ba
    Bai Ivan
    8 0
    12:34, 21 фев 2024
    Само не разбирам защо тествате шофьора на автомобила за алкохол и наркотици, а не свободния електрон на магистралата?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини