От х:

Днес в x:

Пиян без книжка открадна кола и катастрофира

    Мъж пострада при катастрофа край хасковското село Брягово. Сигнал за случая е бил подаден в полицията около 4:30 часа тази сутрин.

    Водачът е на около 30 години и е от село Узунджово. Той се е движил с лек автомобил Фолксваген Кеди. Пътувал е от Харманли към Хасково, но на разклона край Брягово е изгубил контрол над управлението, излязъл е вляво от пътя, съборил е пътни знаци и се обърнал странично. След произшествието е успял да излезе от колата. Бил е прегледан в хасковската болница. Той е в добро състояние, минал е скенер.

    Според запознати мъжът няма шофьорска книжка, а пробата му за алкохол е отчела 1.36 промила. Отказал да даде кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство.

    Тази сутрин на мястото на инцидента беше собственикът на пикапа - хасковлията Недялко Григоров, който има склад за плодове и зеленчуци. Той заяви, че снощи колата му била паркирана в складовата база в областния град. Видял на камерите за видеонаблюдение, че автомобилът му е бил откраднат от въпросния мъж, който преди около половин година работел във фирмата му. Григоров заяви, че още тогава съкратил служителя си, тъй като не си изпълнявал съвестно служебните задължения. Той каза, че според него кражбата на колата не е с цел отмъщение, а това, че мъжът често злоупотребява с алкохол и хазарт. По негова информация, снощи след кражбата, бившият му служител е ходил в игрална зала в Хасково, а след това в игрална зала в Харманли и връщайки се обратно е катастрофирал.

    Повече подробности за случая се очакват по-късно през деня от разследващите.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Лу
      Лудият Макс
      11 -2
      14:35, 21 фев 2024
      Като няма достатъчно развлечения в Хасково и Харманли виновника сам си е устроил забавление ,обаче благодарение на пияната му глава му се е случила случка.
      Сега Недялко да го съди .
      • Лу
        Лудия Закс
        6 -2
        15:10, 21 фев 2024
        Да ти имам забавлението такова аз!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини