От х:

Днес в x:

Офисът на НАП с безплатна WI-FI зона

Изображение 1 от 3

    В разгара на данъчната кампания по деклариране и внасяне на данъците върху доходите от предходната година, клиентите на НАП могат да се възползват от електронните услуги на Агенцията в специално обособени за това зони с безжична интернет връзка. Такива има във всеки офис на приходната агенция, съобщават данъчните в Хасково.

    В зоната в Хасково има разположен един компютър. Той е достъпен, но все още рядко се използва, тъй като повечето данъкоплатци идват с попълнени декларации на място. Все пак има хора, които предпочитат да ползват онлайн услугите на НАП през голям екран, тъй като е по-лесно, коментираха потребители в местната данъчна служба. Разбира се, в безплатната зона може да се използва и за присъединяване на собствени устройства.  В крайна сметка идеята е да се улесни достъпа до сайта на НАП и електронния портал за услуги на приходната агенция, както и до сайтовете на други институции и общини. На разположения са и служители, които да ориентират данъкоплатците, ако срещат затруднение при работата си с Портала за е-услуги.

    Най-често засега WI-FI зоната в офис Хасково се ползва за предварителна справка от физически лица за евентуални просрочени задължения, които те трябва да погасят преди да подадат документите си за данъчни облекчения, уточняват от там.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини