От х:

Днес в x:

34-годишен мъж е арестуван за блудство с деца на 5 и 7 години

34-годишен мъж от Димитровград е арестуван и остава зад решетките заради блудство с момиченца на 5 и 7 години, реши Окръжният съд в Хасково.

Димитровградчанинът е извършил гнусните престъпления с невръстните деца през декември 2023 година и януари тази година. Целта му е била да се възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление с малолетните. По-малкото момиче е дете на жената, с която живее, а по-голямото е било на гости в дома им.

Обвиняемият е и многократно осъждан, става ясно от представената по делото справка. От наблюденията върху него, извършителят и характеризиран като изключително комбинативен, нагъл, агресивен и манипулативен. Мъжът е злоупотребявал с алкохола. Заплашвал жалващите се срещу него лица. Имал е и добре развити престъпни връзки, които му позволявали лесно да се укрива, в това число в чужбина. От събраните към доказателства, сред които протокол за оглед на местопроизшествие, протокол за оглед на веществени доказателства, показанията на разпитаните свидетели, както и резултатите от съдебно - медицинската експертиза на пострадалите момиченца, се счита, че извършителят е склонен да се укрие.

Върху всички тези обстоятелства съдът е взел и решението си за задържането му под стража.

Определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Пловдив в 3 - дневен срок

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини