От х:

Днес в x:

„Саяна Хасково“ завърши есенния полусезон с успех над „Ботев“

В среща от последния кръг от есенния полусезон на Трета Югоизточна лига „Саяна Хасково“ гостува на дубъла на „Ботев“.

Получи се резултатен мач на стадиона в Коматево. Отбелязани бяха 7 гола.

Гостите поведоха след точно изпълнена дузпа от Красимир Илиев. Домакините обаче бързо стигнаха до обрат за 2:1. В самия край на първото полувреме Милен Танев изравни. „Канарчетата“ отново излязоха напред в резултата още при първата си атака през второто полувреме. С попаденията на Илиян Марчев и Ахмед Осман хасковлии сътвориха обрат и спечелиха с 3:4.

Така червено-белите завършиха есенния полусезон с победа. Тимът е с актив от 44 точки. Хасковлии се изкачиха на второ място във временното класиране, поне докато не е свършил мача на „Гигант“ с „Димитровград“. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Бе
    БЕКА
    2 -4
    16:48, 25 ное 2023
    Шефовете призовали хасковлии да подкрепят отбора,защото било слабо присъствието на стадиона!Значи Хасково има още два отбора,които си се казват Хасково,а не фирмено име на млеко, с лиценза на Горски извор.Вижте в първа лига освен Левски,и донякъде ЦСКА-София,Локо ПД и Ботев ПД колко отбора събират над хиляда човека на мач?!Няма.
    • Ка
      Канев
      8 -2
      18:28, 25 ное 2023
      Бек, първо Ботев си призоваха феновете за подкрепа. Не знам къде какво си чел. И другите като се назовават Хасково, да не са автентични. Значи всеки си регистрира отбор Хасково и претендира. Който влезе във втора лига, той ще има публика.
    • Sp
      spas
      3 0
      06:35, 26 ное 2023
      Никой няма да влезе във втора лига!Поне 2024 г.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини