От х:

Днес в x:

Дрогирана е била дъщерята, катастрофирала между Хасково и Минерални бани

    24-годишната водачка, която катастрофира с лек автомобил Опел по пътя между Хасково и Минерални бани, е шофирала дрогирана. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

    Инцидентът стана в 9:40 часа в събота. Младата жена от курортното селище е пътувала сама в посока областния град. Движила се е с несъобразена скорост и е загубила контрол над колата. Излязла е вляво от пътя и се е блъснала в канавка. Водачката е настанена в хасковската болница за лечение без опасност за живота. Тестът й за дрога е отреагирал положително.

    Както вече писахме, след катастрофата тя се обадила на майка си, която тръгнала от Хасково с лек автомобил Ауди, за да й помага. Движейки се по пътя, малко след квартал „Болярово“, по-възрастната жена също катастрофирала. Тя се беше обърнала по таван в крайпътната нива. Случаят обаче не фигурира в информационния бюлетин на МВР, тъй като вероятно е отчетен като инцидент с материални щети.

    В събота станаха още две катастрофи. Едната бе в 16:15 часа в областния град на булевард „Освобождение“. 37-годишна се е движила с „Ауди“ и е ударила стъпилата на пешеходна пътека 53-годишна жена. Вследствие от това пострадалата е прегледана и освободена за лечение в дома си. Съставен е акт на шофьорката.

    Другото произшествие е станало в 13:25 часа на пътя за харманлийското село Дрипчево при км.159. 65-годишен бургазлия е управлявал „Ситроен“ и се е ударил в канавка. За домашно лечение след преглед е изписан 37-годишен съгражданин на водача.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      По
      познаваща
      14 -29
      14:10, 13 ное 2023
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 2
      Гл
      глупости
      11 -25
      14:18, 13 ное 2023
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 3
      Пе
      педаловрътко
      25 -7
      15:02, 13 ное 2023
      така си предположих.нормално, на пътя е пълно с дрогирани и пияни.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини