От х:

Днес в x:

ВиК – Хасково плаща 450 000 лв. на фирма за видеодигностика, почистване на канали и помпени станции

ВиК – Хасково обяви обществена поръчка за видеодигностика и обследване, почистване на канализации и помпени станции в областта, съобщиха от водното дружество.

Тя е разделена в две направления. Първото е видеодиагностиката и обследването на канализационни съоръжения, което трябва да се извършва със специализирана видеолаборатория за заснемане. Второто е почистването, за което трябва да се използват специализирани машини.

Прогнозната стойност е 450 000 лева без ДДС. Фирмите могат да подават оферти до 4 декември 2023 г. Заявленията ще бъдат отворени на следващия ден от 13 часа. Избраната фирма ще сключи договор с ВиК – Хасково за 36 месеца. Възможно е удължаване на договора, ако не е изчерпана прогнозната стойност.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Не
    Нещо не схващам
    25 -2
    10:07, 13 ное 2023
    С какво се занимача ВиК Хасково, та търси фирми за таи услуга. Еда такава професионална камера струва няколко хиляди евро. Имат си две машини за почистване на канали.И от нашите пари ще платят 450 000 лв на външен доставчик. За какво ни е този директор кано не може да си управлява фирмата. Така и баба знае.То е ясно кой ще спечил поръчката за почистване на бунари , ама много нагло!!!!
  • 2
    В.
    В.Радев
    4 0
    17:27, 13 ное 2023
    Това е похвалноНо защо от близо месец неможем да се изкъпем и да пуснем пералните поради липса на налягане по високите блокове на ул.Св Кирил и Методий
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини