От х:

Днес в x:

Николай Ставрев: Да гласуваме за Хасково без страх, за да го превърнем в модерен и безопасен град !

    „Всеки от нас, гласувайки на 29 октомври, дава своя глас за бъдещето на семейството си, на своите близки и за своя град. Нека всички гласуваме за Хасково без страх, за да го превърнем в модерен и безопасен град!“. С този призив независимият кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев се обърна към всички, които се включиха в похода под мотото „Не на Страха!“.

    Организатори на шествието, което тръгна от пространството пред театъра и мина по главната улица на Хасково с посланието, че страхът не трябва да парализира съвестта, са формациите с различни политически възгледи, но обединение от общите усилия за промяна, които застанаха зад кандидатурата на Николай Ставрев: Коалиция „БСП за България“, Коалиция „България на регионите“, Коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“, ПП „Български възход“ и ПП „Ние идваме“ („Спаси Хасково“).

    Посланието на похода е мотивирано от споделения преди ден от кандидата за кмет и подкрепящите го формации натиск върху тях от страна на различни институции.

    „Това, че ви виждам заедно толкова много хора на едно място, ми дава увереността, че сме на прав път. Вярвам, че заедно не ни е страх да дадем гласа си за по-добро бъдеще за Хасково и съм убеден, че това ще се случи на 29 октомври.“, каза още Николай Ставрев пред хората от похода, който стигна до пл. „Общински“ , до сградата на местната администрация.

    Той благодари на всички за подкрепата и ги увери, че приема гласуваното му доверието не като даденост, а като дълг. Затова ще работи всеотдайно, за да го оправдае.

    „Пред нас има много предизвикателства, с които трябва да се справим. Автомобилният трафик, изграждането на воден цикъл, са част от тях. Но съм убеден, че когато започнем да работим приоритетно, за да направим нашия град с хилядолетна история прекрасен, ще успеем и ще сме горди хасковлии!“, добави Николай Ставрев. На финала на обръщението си кандидатът за кмет поздрави всички именици днес.

    Походът „Не на страха“ от тази вечер продължи символичната линия на послания от старта на кампанията на Николай Ставрев, който беше под мотото “За по-добро бъдеще“.

    Независимият кандидат за кмет на Хасково Николай Ставрев, подкрепен от широк кръг формации, участва в местните избори на 29 октомври с бюлетина под № 69.

    Купуването и продаването на гласове са престъпления!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини