От х:

Днес в x:

Заловиха шофьори с над 2 промила алкохол зад волана и надрусани по пътищата на региона

Две бързи производства срещу водачи, нарушили пътния закон в региона на Хасково, са заведени на 13 октомври, съобщават от полицията. Заловени са през почивните дни и пияни водачи.

Около 14 часа в Симеоновград е хванат да шофира в града „Ситроен“ след употреба на дрога. Мъжът е отказал кръвна проба. В хасковското с.Малево е задържан неправоспособен водач на „Фолксваген“. 22-годишното момче от Кърджали също управлявал със следи от дрога, потвърдено с техническо средство. За същото нарушение на следващия ден в 0,45 часа в Димитровград е задържан 35-годишен с „БМВ“.

Тестовете отчели употреба на наркотик и 2,31 промила алкохол. Още двама шофьори с алкохол са хванати на 14-и октомври. 58-годишна жена е шофирала в Хасково „Дайхацу“ с 2,25 промила и турски водач на товарен „Мерцедес“, заловен на ГКПП“Капитан Андреево“ с 2,75 промила алкохол.

Последните две бързи производства са на 15-ти срещу 41-годишен хасковлия, управляващ „Фиат“ с 1,4 промила и 45-годишен димитровградчанин, заловен с „Мазда“ и 2,29 промила алкохол в издишания въздух.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини