От х:

Днес в x:

Отново затвориха „Раковски“ за полагане на маркировка, но в платното към центъра

Изображение 1 от 5

    Булевард „Раковски“ отново бе затворен за поетапното полагане на маркировка след преасфалтирането. Движението на автомобили е ограничено в платното към центъра. Преди обяд днес служители на частната фирма, изпълняваща обществена поръчка на Община Хасково, работеха в участъка от кръговото кръстовище на улица „Ком“ до кръстовището с улица „Дунав“.

    Дейностите започнаха в средата на август, като срокът за изпълнение е до края на октомври. Очаква се да приключат предсрочно – до края на септември. Обществената поръчка е на стойност около 1 млн. лв. без ДДС. Средствата са ремонта са от бюджета на Община Хасково. Работата беше разпределена на пет етапа, като четирите са почти завършени. Предстои изпълнението на последния пети етап, обхващащ участъка от от кръговото до края на булеварда, казаха от общинската администрация пред eTV.

    Поръчката включва и още три подетапа, които ще бъдат изпълнени до 8 ноември. Пространството между стадион „Младост“ и залата на борците „Атанас Комшев“, от улица „Стара планина“ до улица „Георги Бенковски“ - пред детска градина №18, както и разбита улица в „Болярово“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини