От х:

Днес в x:

8 °C

Ремонтират разбита улица в „Болярово“

    Ремонт започна на улица „Хан Пресиян“, която е една от най-разбитите в хасковския квартал „Болярово“. Тази сутрин служители на общинското предприятие „Екопрогрес“ изрязваха дупки, включително и по-големи участъци от платното, което от години е осеяно в огромни дупки. Заради дейностите на място част от улицата беше затворена временно за движение на автомобили.

    Предстои в понеделник да започне запълване на изрязаните участъци. От община Хасково заявиха, че изкърпването на дупките ще обхване изцяло улица „Хан Пресиян“ - от главната улица „Хасковска“ до реката, заради множеството жалби на местните, казаха от кметството.

    Ремонтът в крайния хасковски квартал се извършва по текущата програма на „Екопрогрес“ за кърпене и асфалтиране на улици. Средствата са заложени в бюджета на общинското предприятие за тази година, като за ремонт бяха включени и други проблемни участъци в града.

    Припомняме, че през годините заради лошото състояние на улиците в "Болярово" местните многократно са изразявали недоволство, събирали са подписки с искане за извършване на ремонт, включително са организирали протести. Сега обаче хората в квартала изразиха удовлетворение, че най-накрая ще бъде ремонтирана улица, която препятстваше дори свободното придвижване на пешеходци и велосипедисти, а водачите си разбиваха колите.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      А.
      А.В.
      4 -1
      15:11, 25 юни 2021
      А Еко Традекс кога ще асфалтират това което разкопаха миналото Лято?
    • 2
      Го
      ГОСТ
      5 -1
      15:33, 25 юни 2021
      Е то в болярово има ли здрава улица.
    • 3
      Пр
      Пре
      2 -2
      21:01, 25 юни 2021
      Предизборно ще се...... Пак и пак боклуци гербаджийски отново.
      • До
        Доко
        0 0
        19:05, 28 юни 2021
        Да те е.а в устата....
    Последни новини