От х:

Днес в x:

Службите работят по случая с хеликоптера с наркотици и не дават подробности

Сформирана е работна група с участието на редица служби и се работи активно по получения снощи сигнал от турските власти за хеликоптер, изхвърлил голямо количество наркотици в южната ни съседката. Това коментира в Бургас директорът на ГД “Гранична полиция“ гл. ком. Антон Златанов. Пред журналисти той отказа да разкрие подробности за случая и посочи единствено, че текат оперативни действия. 

“Не мога да дам информация за това откъде е излетял хеликоптерът, както и не мога да посоча дали е български - дори и да разполагам с такава информация. Когато сме готови и имаме какво да кажем, ще разберете“, каза Златанов.  

Той не коментира дали се касае за единичен случай или канал за трафик на наркотици. 

По-рано днес Анадолската агенция съобщи, че общо 101 килограма скънк, пуснат от хеликоптер, е конфискуван в граничещия с България турски окръг Къркларели, позовавайки се на валията на областта Бирол Екиджи. Радар в Чанаккале е засякъл нерегистриран летателен апарат да навлиза в Къркларели от България през нощта (16 срещу 17 юли). Установено е, че хеликоптерът е летял ниско в района на село Йенимахале.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини