От х:

Днес в x:

Международен дебют с два златни медала за Дарена Павлова от Бадминтон клуб -Хасково

Изображение 1 от 6

    Повече от отлично представяне направи на своя международен дебют Дарена Павлова от Бадминтон клуб-Хасково. На международното състезание в Нови Сад тя спечели златото в категорията под 11 години. На финала надигра съперничката си от Севлиево Мария Вълчева. И пак с нея младата надежда на хасковския бадминтон успя да завоюва второто си злато на двойки.

    Много силно представяне на Дарена и двете с Мария показаха много силен спортен дух. Финалът между двете беше много тежък, защото пък са партньорки на двойки. Представянето им в крайна сметка показва, че и двете момичета имат бъдеще в големия спорт, коментира треньорът Станимир Бойчинов. От Нови Сад Хасковската школа записва още едно отличие -бронзовият медал на Рая Златева на двойки.

    Бадминтон клуб Хасково участва за първи път на голямо международно състезание в състава, с който се представи в Северна Сърбия: Дарена Павлова, Иван Златев, Кан Емурла, Петър Митев, Рая Златева, Ева Твапарян, Ивет Едрева и Ивана Гярова, но треньорът Станимир Бойчинов е много доволен от  възпитаниците си.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Пе
      Петя
      1 0
      09:33, 27 юни 2023
      Браво на децата!!! 😀
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини