От х:

Днес в x:

2 °C

Осем състезатели на Хасково на почетната стълбица в Националната бадминтон верига

Осем състезатели на Бадминтон клуб „Хасково“ ще се качат на почетната стълбица, за да бъдат наградени като фаворити в Националната верига по бадминтон след две седмици.

Те заемат от първо до трето място в ранглистата в различните възрастови групи и категории.

Елитните хасковски бадминтонисти ще получат отличията си в зала „Енергетик“ в Гълъбово, по време на първия кръг от новия сезонна шампионата. Той ще се проведе между 26-ти и 28-ми март.

Тогава на почетната стълбица, като лидер в категорията „мъже единично“-1-во ниво, ще се качи Цветомир Стоянов от БК „Хасково“, който завърши състезателния сезона през 2020 г. с 6430 точки. На трето място с 4000 точки е другият от топ състезателите в тази категория на Хасково -Евгени Панев.

Сред най-добрите в категорията в 3-то ниво също има представител на Хасково. Това е Иван Иванов, който завърши сезона на трето място в ранглистата с 1190 точки.

Една от най-добрите състезателки на хасковския клуб-Таня Иванова завърши шампионата в индивидуалната надпревара при жените от 1-во ниво миналата година на второ място с 4000 точки.

В същата категория в класацията за състезателките от 2-ро ниво на второ и трето място са със съответно по 1600т. и 1320 т. Радост Николова и Рая Петкова.

При надпреварата от трето ниво също има хасковска представителка-Христина Георгиева е трета в класацията с 1059 точки.

При „жени двойки“, 2-ро ниво, награда в Гълъбово ще получи за трето си място в Националната верига по бадминтон 2020 и Богомила Маркова.

Всички топ състезатели на Хасково вече се подготвят и за старта на новия сезон.

Засега за участие в първия кръг на Националната верига в Гълъбово е подала Таня Петкова. Тя ще участва при „индивидуално жени“, при двойките играе с Петя Касабова от Стара Загора и при смесените двойки със съотборника са Цветомир Стоянов.

До края на тази седмица се очаква и подаването на заявките за надпреварата и от останалите състезатели на Хасково.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  11
  1111
  1 -1
  14:40, 15 мар 2021
  Спорт без публика е като таратар от вода и без краставици.

Хороскоп за 11.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
11 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
11 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
11 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
11 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
11 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
11 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
11 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
11 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
11 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
11 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
11 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
11 апр 2021
Последни новини