От х:

Днес в x:

Отводняване на няколко адреси в Хасково след проливния дъжд

Изображение 1 от 3

    След проливния  дъжд тази вечер на няколко места в Хасково  се наложи намесата на пожарната за отводняване на помещения.

    Улица „Дунав“ отново се превърна в река и на места беше буквално непроходима, наводнени участъци имаше и по бул.“Илинден“, както  и в ниските части на бул.“В. Левски“. Падналото количество дъжд  за около час  към 20 часа бе 15,6 л. на квадратен метър.

    През следващите два дни времето ще е спокойно в цялата страна, но валежи и гръмотевична дейност се очакват отново след сряда.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      ОН
      О не
      13 -3
      07:15, 27 юни 2023
      И това от 20 минутен дъжд!
      • 11
        111Ф
        18 -4
        09:09, 27 юни 2023
        Леле двадесет минути язовир,а ако завали за двадесет часа тогава сигурно градската река ще се влее в Тихия океан и Хасково ще има директна връзка с международни води,това е най вероятно новия план на кмета за осигуряване на работни места в бъдещия крайбрежен град Хасково,и няма да е необходимо да си търсим вече другаде работа.
    • 2
      И
      И
      13 -2
      09:48, 27 юни 2023
      Не разбрахте ли хора , Дечев прави басейни за лятото , защо ще отпушват шахтите , те около реката не са отпушени от години , чистят ги , но не проверяват че са запушени , само извършват дейност , без да има смисъл ...
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини