От х:

Днес в x:

Проливният дъжд наводни Хасково, изкърти и асфалт

  Проливният дъжд, излял се над Хасково тази вечер наводни улици и булеварди, разби и асфалт, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Под вода останаха частично булевардите „Васил Левски” до бившата Захарна фабрика и булевард „България” до Младежкия център. На места нивото на водата стигаше до половината от височината на автомобилите, разказаха хасковлии, попаднали в тапата от коли. Заради насъбралата се вода много от водачите използвали обходни маршрути.

  Шофьори разказаха още, че на места в града е имало изкъртен асфалт. Отронени парчета от настилката имаше по булевард „Освобождение”, разказаха още водачите.

  При пороя се повиши и нивото на реката в Хасково.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   Tаня
   34 -24
   23:23, 1 юни 2019
   Как може изобщо да качвате такива непрофесионални снимки?
   • De
    Deniss
    39 -14
    23:35, 1 юни 2019
    Да сте в кола, която наполовина е във вода, друго ще говорим. Хората поне са успели да снимат нещо в тоя мрак, вода, вие за професионализъм говорите...
  • 2
   Ми
   Милена
   15 -1
   00:14, 2 юни 2019
   Дaно нуждaещите получат 100% помощ за покриване нa големите щети
  • 3
   Ма
   МАНГО
   40 -3
   00:25, 2 юни 2019
   3 часа след дъжда - ул.Дунав е под 40 см. вода. Тротоарите са под вода. Няма ли шахти в този град? Или просто няма кой да ги почисти? Ако съм на мястото на собственичката на аптеки "Гален" и на хранителния магазин до нея ще съдя всички отговорни лица поименно - до дупка. И магазина и аптеката са 10 см. под вода. И това не е за първи път!
   НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!
   Няма и такива общински чиновници!
   • На
    Нар
    13 -2
    02:30, 2 юни 2019
    Не случайно там се продават лодки😀...
  • 4
   Св
   Светла
   32 -2
   00:33, 2 юни 2019
   Кмете,излесте си от хубавата защитена къщичка и вижде на какво са подложени гражданите. За вас това е просто буря,но има хора,чиито имущество е напълно разрушено заради шахтите,които така и не поемата вода,и така и никой не отпушва!
   • По
    поки
    14 -3
    00:36, 2 юни 2019
    светло връщай парите боклук всички знаем къв крадец си долен!!!
   • Ха
    Хаха
    7 -8
    07:05, 2 юни 2019
    На кой му е разрушено имуществото бре, какви ги говориш
  • 5
   Су
   супер снимки
   13 -1
   00:46, 2 юни 2019
   Надявам се и аз пострадалите да получат обезщетения или поне някаква помощ. И повече подготовка за нататък - видях шахта буквално запечатала се с някакъв дебел найлон, парчета афсалт на средата на платното, толкова изнесен чакъл и пясък на по-ниските участъци...
  • 6
   Ме
   Мечка страх, ама и мен страх
   14 -6
   01:08, 2 юни 2019
   Много страшно беше!!!
   Вие оплашихте ли се от светкавиците и гръмотевиците????
   Друг път при такова нещо марширувайте и повтаряйте,, Мечка страх, мен не страх"
   Исках просто да Ви разсмея с коментара си:))
   • На
    Наско
    9 0
    09:30, 2 юни 2019
    Е, разсмя ме. Определено не се Оплаших :)
  • 7
   08
   08907
   9 -3
   05:49, 2 юни 2019
   Хайде сега
   ряката даже не е пълна догоре
  • 8
   Юп
   юпитер
   16 -7
   07:32, 2 юни 2019
   Шахтите трябваше да са почистени, за да не се наводняват улиците.
   Улиците и шахтите са собственост на община Хасково.
   Община Хасково се управлява от кмет - който в момента е т.н. смахнат смешник бай Д-ри.
   Мисля че е реално парите за пострадалите да се удържат от заплатата на гърчавия не грамотен дядка, който не си мръдна пръста, за да почисти шахтите от пясъка насъбран през зимата......
   Които иска може да го съди лично или да съди общината за нанесените щети на имотите.
  • 9
   Зл
   Златка
   10 -5
   08:37, 2 юни 2019
   Наистина няма такава държава ! Кмета има още няколко месеца но : кмете " заповядайте "да се почистят шахтите ! На бул България живея до пазара снощи бяха гаражите и мазетата под вода от непочистените шахти ! Къде са парите от данъците ни
   • Гр
    гражданин
    6 0
    13:59, 2 юни 2019
    Държавата си е нормална.
    Първо шахтите по принцип не могат да поемат подобен порой.
    Второ шахтите до пазара , а не само там, бяха запушени от листа, торбички, шишета, чакъл, пясък и т.н и т.н.
    Трето на много места шахтите са запушени , но никой от съседни имоти, магазини и др не си прави труда една хартийка от тях да почисти.
    Четвърто шахтите по начало са грешно проектирани и направени. Да не влизам в подробности , но на места където по принцип се знае че се събира и отича много вода, под АГО например, има по две щахтички от двата края и това не препроектирано и преправено при ремонтите.
  • 10
   Ха
   Хасковлия
   12 -2
   10:04, 2 юни 2019
   СРАМОТА! При положение, че бул.България е до реката е недопустимо водата да на се отича в нея. Така е като ни управляват некадърници години наред и освен за крадене за друго не мислят. Това не първото наводнение няма да е и последното, ясно е, че от тук нататък времето ще е такова. Вземете спешни мерки за подобряване на отводнителната система на града, а не отбивайте номера само с почистване на малкото недостатъчни шахти. Направете още нови на подходящи места, които да могат да поемат по-голямо количество вода.

  Хороскоп за 31.05.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Има всички изгледи този ден да премине спокойно и без особени сътресения. Стараете се да бъдете дипломатични и умерени в действията и изказванията си, с което само можете да спечелите. В определен момент обаче ще се наложи да кажете точно мнението си и тогава ще бъдете безкомпромисни. Сърдечният ви партньор се нуждае от вашата емоционална подкрепа.
  31 май 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не изостряйте отношенията в личните си контакти, като пренасяте лошото си настроение в къщи. Уважавайте близките си така, както отстоявате позициите си в бизнеса. От това ще бъдат доволни всички. Може би трябва по-често да се вслушвате в съветите на партньорите си. Вече поставихте началото, вървете напред и нагоре.
  31 май 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С намерение сте да участвате активно в процесите, които текат край вас. Безспорно ще срещате затруднения, но ще можете да реагирате навреме и бързо в променящата се обстановка. За щастие можете да разчитате на истински приятели, които ще ви насочват и помагат.
  31 май 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроението ви днес е прекрасно, излъчвате чар и забавлявате с остроумие. Предстои ви обаче доста работа през следващата седмица, така че отрано организирайте програмата си. Съберете сили за работа почивайки.
  31 май 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще бъдете в отлично настроение. Изясняването на личен въпрос ще внесе спокойствие в ежедневието ви. Положените усилия ви носят удовлетворение. Разговорите с любимия човек много ще ви помогнат да намерите изход в деликатна ситуация. От тук нататък изглежда няма какво да ви спре.
  31 май 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не позволявайте на възникващите препятствия днес да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, които ви ценят и са готови да ви съдействат по всяко време. Самонадеяни и дръзки сте в личните си дела. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата.
  31 май 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес ще бъдете очаровани от постъпката на ваш близък, който ще ви помогне при проблемна ситуация. Ако в момента делата ви са в застой, то изчакайте по-благоприятен момент, без да се отчайвате. Бъдете внимателни към здравето си, като полагате повече грижи за себе си. Така най-много ще си бъдете полезни.
  31 май 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Вървите уверено към нещо, което заслужвате отдавна. Не пестите усилията си, за да видите осъществени плановете си и затова и успехът ви няма да закъснее. Следете развитието на въпрос, който лично ви интересува, за да можете при подходящ момент да се включите активно. Предпочитате да стоите настрана от спорове и конфликти и това е препоръчително.
  31 май 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Връзката ви е силна и не бива да се съмнявате в чувствата на партньора си. Запазете отношенията си чисти, не ги обременявайте с излишни проблеми. Здравословни неразположения при някои от вас ще ви накарат да потърсите по-скоро мнението на специалист. Не го отлагайте. Идея за пътуване ще ви подтикне към приготовления.
  31 май 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.
  31 май 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
  31 май 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате възможност да свършите доста полезна работа по дома си днес и вие едва ли ще се лишите от нея. Ще останете доволни от начина, по който околните възприемат идеите ви. Имате нужда от промяна, затова едва ли ще е чудно че някои от вас предприемат кратко пътуване именно с тази цел. Обърнете повече внимание на желанията, които има човека до вас.
  31 май 2020
  Последни новини