От х:

Днес в x:

Спас Милушев се раздели със „Саяна-Хасково“

Един от водещите футболисти на „Саяна-Хасково“ -Спас Милушев сваля червено-бялата фланелка.

Двубоят срещу „Левски“- Карлово преди дни на практика бе последният му мач с хасковлии.

Офанзивният полузащитник е с тима от южния град още от началото на проекта „Саяна-Хасково“ през 2021 година и бе сред голмайсторите на отбора и любимец на публиката.

Като причина за раздялата със Спас Милушев от клубното ръководство обясниха, че футболистът си тръгва от Хасково заради несъответствия несъответствие в разбирането за бъдещото развитие на клуба и методиката на работа.

След тази отрицателна новина, има и добра. Добрата новина за старши треньора Живко Желев е, че контузията, която получи Цветелин Петров на финала за аматьорската купа срещу „Локомотив“ -Горна Оряховица, се оказва по-лека от предполагаемото и футболистът ще се върне към тренировъчния процес скоро.

От клубното ръководство допълниха, че операция е претърпял Стилян Бръмчев, който пропусна голяма част от изминалия сезон заради контузия. Надеждата все пак е, че той ще е готов за следващата кампания в подготовката на червено-белите за новия сезон.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    "Сеяна" идиоти Хасково
    12 -6
    15:19, 6 юни 2023
    Тия недоразумения, един полусезон няма, в който да не ги напуснат най-добрите им футболисти, Свилен Щерев, Ангел Здравчев, Спас Милушев...Малоумно ръководство, с некадърен треньор!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини