От х:

Днес в x:

Жителите от бл.42 в Хасково отново се жалват от течове

Изображение 1 от 4

    Мизерия. Така с една дума може да се опише състоянието около бл. 42 в хасковския квартал “Орфей“. Жителите на сградата сигнализираха, че отново има течове пред един от входовете там. Преди време бяха сменени тръбите към сградата. Вътре обаче всеки носи отговорност за състоянието на водопроводната мрежа на апартамента и етажа си.

    В уличката над блока пък няма канализация и това е така, защото голяма част от постройките там са незаконни. Това признават и самите жители. Страдат от това онези със законните сгради. Когато вали цялата нечистотия изтича зад бл.42, който е в по-ниска точка.

    От ВиК Хасково посочиха, че няма сигнал от адрес в блок 42 за запушване. Проблемът обаче е дългогодишен и става въпрос за недобра поддръжка от страна на жителите на сградата, както и от факта, че хвърлят в канализацията какво ли не, при което се образува тапа, която пък често избива на улицата.

    Канализацията на блока създава проблеми от години. Само преди няколко месеца от общината смениха частично тръбите. От ВиК напомниха, че периодично са изпращали Вома, която да чисти. Това обаче няма как да се случва всеки път за сметка на дружеството.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ру
      Румен
      19 0
      18:49, 27 апр 2023
      На този блок от двете страни по една бомба и нещата ще се оправят. Лятото от доста разстояние мирише на канализация и леш , а зад блока е пълно с боклуци....
    • 2
      Че
      Червен
      19 -1
      20:02, 27 апр 2023
      Мен ако питаш,на цяла Република бомба и проблема е решен😃😃
    • 3
      Ба
      Баня
      3 -1
      22:40, 27 апр 2023
      Къпете се по-често и няма да има миризми!Хигиена!!
    • 4
      Че
      Черен гербоизбирател
      16 0
      22:59, 27 апр 2023
      Кво са жалвате бе подариха ви блок.Чисто нов вие окрадахте дограмите тръбите гледате коне по балконите.После хората ви виновни
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини