От х:

Днес в x:

Ротари клуб Хасково-Аида с поредна акция по засаждане на дръвчета в „Кенана”

    Членове на Ротари клуб Хасково-Аида засадиха 19 дръвчета от вида Американски червен дъб в парк „Кенана” днес. До всяко от тях бе положено дървено колче за укрепване на растенията.

    С днешната инициатива в алеята, активистите разшириха така наречената ротарианска гора, намираща се в близост до сухото езеро.

    „Акцията е съгласувана с Горското стопанство”, каза арх. Драгомир Андонов - президент на Ротари клуб Хасково-Аида.

    Това е поредна доброволческа инициатива на активистите от Хасково и тя стартира преди години. От организацията са категорични, че тя ще продължи и занапред.  

    Според агрономи Американският червен дъб живее до 500 години. През пролетта и лятото листата му са зелени, а през есента - ярко червени. Обича слънчевите места.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ба
      бат Танас общественик
      10 -1
      20:52, 1 апр 2023
      Защо го няма на мероприятието М. Полихронов , нали е от същата секта? Да не би да е изморен от предизборната активност и сега разпуска с чаша в ръка ?
    • 2
      И
      И
      11 -6
      22:02, 1 апр 2023
      А защо още няма пейки , все пак баби ходят по крадения асфалт до Кенана и да няма къде да седнат , да потренират на не вложените уреди , без да пият вода и да идат до тоалетна , защото няма нищо от това ...само асфалт и това е срам Дечев срам и позор ..
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини