От х:

Днес в x:

Специалист „човешки ресурси“ търсят да назначат в Регионалното управление на образованието

Нови свободни места са обявени в Бюрата по труда в региона на Хасково.

Главен специалист „човешки ресурси“ търсят от Регионалното управление на образованието. Позицията е обявена за отдел „Административно-правно, финансово-стопанско и информационно обслужване“.

Продължава да е вакантно и обявеното от ръководството на Драматично-куклен театър „Иван Димов“ място за ръководител постановъчна дейност. Изискването е кандидатът да е с висше образование.

Има и свободна позиция за лекар. По шест свободни места има за лаборанти със средно образование с в сферата на хранителните технологии и газокаристи.

В производството също се търсят масово работници. 10 са местата в сферата на производството на изделия от кожа, кандидатите може да са с основно образование. Продължава търсенето и на тираджии, които трябва да имат средно образование и защитена категория за правоспособност на CE. 20 са свободните места. Толкова са и за тъкачи на електрически стан и      за оператори в производството на автомобилни компоненти. Десетима монтажници на кабели са нужни още на бизнеса в региона, толкова са обявените свободни позиции и за машинни оператори.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ня
    Някой
    13 0
    10:13, 13 мар 2023
    Търсят специалист "Човешки ресурси" ? Ама това място отдавна се знае предварително кой ще го получи, просто формално обявяват конкурс за простолюдието....
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини