От х:

Днес в x:

Пежо и Форд се разбиха на кръстовището на „Раковски“ и „Дунав“

    Пежо и Форд катастрофираха на кръстовището на булевард „Раковски“ и улица „Дунав“ в Хасково. Инцидентът стана около 10:30 часа днес.

    По първоначална информация Пежото се е движело по булеварда в посока към „Орфей“. Водачът на колата заяви, че навлязъл в кръстовището на зелен сигнал на светофара, но се наложило да изчака, тъй като пред него имало друга кола, която завивала наляво. При потегляне се блъснал в лекия автомобил Форд, движещ се в посока към стръмния участък на улица „Дунав“. 

    При удара водачът на Форда си ударил главата и се отправи с друг автомобил към Спешното отделение за преглед. На място беше негов близък, който настояваше, че водачът на Пежото е минал на червено през кръстовището. Водачът на Пежото пък заяви, че Фордът се е движел с висока скорост.

    Пристигнаха пътни полицаи за изясняване на случая.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Лу
      Лудият Макс
      37 -2
      12:37, 6 яну 2023
      Видеокамерите за наблюдение ще покажат кой крив и кой е прав. Но се предполага че автомобила на пещите ще е с по-дебели връзки въпреки че е бил управляван без колан и е бързал да разнесе вкусният обяд.
      Нужно е този светофар да му бъде вдигнато „времето от 30 секунди на поне минута и времето на жълтия сигнал да бъде удължено за да се избегне задръстване и струпване вътре в кръстовището .
    • 2
      Ви
      Видеото
      3 0
      11:44, 7 яну 2023
      От катастрофата ясно показва как шофьорът на Пещите бърза и вкарва в беля другия шофьор! Но......, нищо няма да отнесе, все пак е човек на Здравко помака!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини