От х:

Днес в x:

Търсят двама учители и образователен медиатор в хасковски училища

Свободни работни места за двама учители са обявени в хасковски училища, става ясно от сайта на Регионалното управление на образованието в Хасково.

В Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ имат нужда от учител по английски език. Педагогическият опит е предимство. Предвидено е да бъде назначен учител на трудов договор за определено време. Документи за кандидатстване се приемат до 3 януари 2023 г.

В Професионалната гимназия по механоелектротехника „Стойчо и Кица Марчеви“ имат нужда от учител по електроника, автоматика, комуникационна и компютърна техника. Документи за кандидатстване се приемат до 20 януари 2023 г. Предвидено е трудовият договор да бъде за неопределено време.

В ОУ „Н. Й. Вапцаров“ имат нужда от образователен медиатор. Той ще бъде назначен по национална програма „Подкрепа на образователните медиатори и социалните работници“. Изисква се средно образование. Документи за кандидатстване се приемат до 5 януари 2023 г. Избраният кандидат ще бъде назначен за определено време.

Свободни работни места са обявени и в хасковското Бюро по труда. Заявка за хора с висше образование има за медицинска сестра, лекар по дентална медицина, специалист човешки ресурси с английски език, индустраилен инженер, машинен инженер, енергетик.

Със средно или основно образование места има за 10 работници по озеленяване, 2 монтажници на щори и дограми, монтажник на климатични системи, 3 монтажници на фотоволтаични системи, 20 шофьори на товарен автомобил за международен превоз, администратор в хотел, 2 сладкари, аниматор, 50 служители за запитвания в колцентър, шлосери.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ее
    Еееех!
    7 -2
    14:40, 26 дек 2022
    Точно по средата на учебната година ? Как така , къде са отишли тези учители , освен да са излезнали в пенсия ? Учител по английски в пенсия..... , нещо не се връзва!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини