От х:

Днес в x:

6600 лева са събрани на Коледния базар в съда и дарени на Георги и Дани

6600 лева са събрани в проведения благотворителен Коледен базар „От деца за деца“ в сградата на Съдебна палата в Хасково, съобщиха от Темида.

Събраната сума бе разделена по равно, съответно по 3300 лева, за двете деца – 3-годишния Георги и 5-годишния Даниел и е внесена още днес по официално обявените им банкови сметки.

Инициативата бе проведена в рамките на три последователни дни, от 14 до 16 декември 2022 г., организирана съвместно от Окръжен съд – Хасково, Районен съд – Хасково, децата от Арт школа „Дъга“, „Школа по етнография и история“, „Клуб по фотография“ при ОП „Младежки център“ в Хасково. С дарение на свои авторски картини в базара се включи и художникът и график Александра Габровска.

„Изразяваме нашите най-сърдечни благодарности за участието на децата от школите в организирания благотворителен Коледен базар „От деца за деца“, както и към всички включили се в инициативата с лични усилия и средства – магистрати, съдебни служители, адвокати и гости. Пожелаваме по повод настъпващите светли празници - Рождество Христово и Нова година крепко здраве, лично и семейно щастие, както и много вдъхновение и успехи през новата 2023 година!“, съобщиха от съда.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини