От х:

Днес в x:

Търсят управител на Информационния център, учител и технически секретар

Свободно работно място за управител на Информационния център е обявено в хасковското Боро по труда. Необходимо е кандидате да имат висше образование с магистърска степен. Да владеят английски, немски или френски език, да имат компютърна грамотност. 

Обявени са свободни места още за над 20 шофьори на товарен автомобил, администратор в хотел, аниматор, 5 контрольори за качество на продукта, 2 сладкари, сервитьори, готвачи, чистачи, шлосери, търговски представител.

Свободни работни места има за учител и технически секретар в две училища в региона, съобщиха от Регионалното управление на образованието в Хасково. В ОУ „Христо Ботев“ в харманлийското село Бисер има нужда от педагог в прогимназиален етап на образование. Изисква се специалност и квалификация по биология и химия, магистърска степен. Трудов стаж по специалността не е необходим. Документи за кандидатстване се подават до 30 ноември 2022 г. Одобреният учител ще бъде назначен за определен срок, на непълно работно време.

В ПГССИ „Христо Ботев“ в Свиленград имат нужда от технически секретар. Необходимо е кандидате да имат висше образование със решен бакалавър по специалността Бизнес администрация. Изисква се поне 1 г. трудов стаж. Документи за кандидатстване се приемат до 2 декември 2022 г. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ве
    Венков
    4 -8
    14:50, 27 ное 2022
    Защо махнаха Краси Пилев тези м*****и ? Сложиха ма... Виж коментара
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини