От х:

Днес в x:

МБАЛ-Хасково купува апаратура и оборудване за над 1.3 млн. лева

МБАЛ-Хасково обяви 4 обществени поръчки за общо 1 314 000 лева без ДДС.

Едната е за 825 000 лева без ДДС за доставка на медицинска апаратура. Разделена е на две обособени позиции. Първата е за доставка на ултразвуков аспиратор за селективна тъканна фрагментация. Втората е за доставка на дигитален графичен рентгенов апарат с подов монтаж. Фирмите могат да подават оферти до 16 ноември 2022 г.

Другата обществена поръчка е 335 000 лева без ДДС. Тя също е разделена на две обособени позиции. Първата е за доставка на хирургична система за отворена и лапараскопска визуализация с възможност за флурисценция и безкабелен ултразвуков дисектор. Втората е за доставка на 1 анестезиологично работно място, състоящо се от анестезиологичен апарат, подходящ за възрастни и деца, газов анализатор и пациентски монитор. Фирмите могат да подават оферти до 10 ноември.

Обществена поръчка е обявена и за 84 000 лева, която също е разделена на две обособени позиции. Първата е за доставка на 2 операционни маси за нуждите на Акушеро – гинекологично и Урологично отделение. Втората е за доставка на 1 операционна маса за нуждите на Офталмологично отделение. Фирмите могат да подават оферти до 9 ноември.

Четъвртата обществена поръчка е за периодична доставка на канцеларски материали за нуждите на МБАЛ - Хасково. Тя е с прогнозна стойност 70 000 лева без ДДС. Оферти могат да се подават до 24 октомври. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини